مصرف گوشت قرمز با بیماری “ام اس” مرتبط است

باشگاه خبرنگاران جوان :

باشگاه خبرنگاران جوان – نتایج یک بررسی که به تازگی انجام شده است، مطرح می‌کند که خوردن گوشت قرمز با بیماری ام اس مرتبط است.

دانشمندان رژیم غذایی و باکتری‌های روده ۲۵ مبتلا به ام اس را مورد مطالعه قرار دادند. بیماری ام‌اس یا مولتیپل اسکلروزیس یکی از شایع‌ترین اختلالات عصبی در جهان است. این بیماری بیش از ۲.۱ میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می‌دهد و بین زنان دو تا سه برابر شایع‌تر از مردان است.

دانشمندان ارتباط بالقوه‌ای بین خوردن گوشت و ابتلا به این بیماری پیدا کرده اند و این یافته‌ها، نتایج به دست آمده از پژوهش‌های قبلی که برای پیشگیری از ابتلا به بیماری ام اس مصرف گوشت را توصیه می‌کرد، نقض می‌کند.

محققان تغییرات باکتریایی در روده را که ارتباط نزدیکی با سیستم ایمنی بدن دارند با بیماری خود ایمنی مرتبط می‌دانند. این تغییرات مرتبط با مصرف گوشت، ممکن است باعث ایجاد یک واکنش زنجیره‌ای شود که می‌تواند به این وضعیت کمک کند یا آن را بدتر کند.

ام اس بیماری است که در آن سیستم ایمنی به اشتباه باعث آسیب عصبی به مغز و نخاع می‌شود.

منبع: دیلی‌میل

مصرف گوشت قرمز با بیماری “ام اس” مرتبط است